Kepada peniaga online yang memerlukan database prospek super targeted…

‘ Anda sebenarnya boleh ekstrak no telefon (database) prospek yang sangat targeted melalui whatsapp dengan cara yang sangat mudah.’

Bersedia untuk naikkan sales dengan database yang super targeted ni~

Abdul Qahhar

Hai, saya Abdul Qahhar.

Saya ialah seorang internet marketer dan pengguna tegar Whatsapp & Facebook Ads.

Sejak kebelakangan ni kos untuk FB Ads makin meningkat dan ia membawa saya kepada satu penemuan baru untuk dapatkan kos yang lebih rendah dan SUPER TARGETED.

Baca laman ini sehingga habis, 3 minit sahaja diperlukan ๐Ÿ˜€

Masalah utama peniaga online

Ketika saya mula berniaga online, saya mengalami situasi yang membebankan. Buat iklan banyak tapi tiada sales. Buat Facebook Ads pun kos mahal melampau, tapi tidak convert.

Saya yakin anda juga mengalami situasi ini sekarang..

TIADA NO PHONE PROSPEK

Anda tidak ada simpanan databse nombor phone prospek. Malah anda sendiri pun tak tahu di mana nak dapatkan database ini.

DATABASE TAK TARGETED

Anda kumpul database yang tak targeted, no wonder tiada orang beli produk anda. Malah anda pun blur di mana nak dapatkan database yang targeted~

KOS FB ADS MAHAL

Nak dapatkan satu komen pon mahal. Tu kalau komen orang nak membeli takpe lagi. Kalau komen benda lain tak ke naya kita. Dah lah kena caj atas komen yang tak diingini pastu kena caj mahal pulak tu.

AUDIENCE TERLALU LUAS

Nak buat facebook ads, jumlah audience terlalu besar sebab interest tak tepat. Kalau tepat pun, masih mahal kosnya~

BAGAIMANA SAYA ATASI MASALAH NI?

Saya mula buat beberapa bacaan mengenai database, interest dan targeted audience. Sehingga saya berjaya temui satu cara mudah untuk dapatkan nombor telefon daripada whatsapp, tukarย  menjadi custom audience & jana lebih banyak sales.

Ini ialah hasil daripada formula yang saya gunakan.

Senarai nombor telefon targeted yang saya berjaya ekstrak daripada whatsapp.

Senarai custom audience yang saya berjaya hasilkan dengan database yang diperolehi.

Senarai lookalike audience yang targeted hasil expand daripada nombor telefon.

SAYA SEDIAKAN ‘TRICK’ INI UNTUK ANDA

Selepas beberapa kali berjaya mendapatkan database dan custom audience yang targeted, saya yakin trick ini juga akan dapat bantu selesaikan masalah anda.

MEMPERKENALKAN…

Z

VIDEO TRAINING

Ini ialah panduan video cara untuk ekstrak nombor telefon daripada whatsapp dan dijadikan custom audience.
Z

STEP BY STEP MUDAH

Panduan ni akan tunjuk step by step dari mula proses ekstrak sehingga dijadikan sebagai custom audience dalam fb ads.
Z

NEWBIE FRIENDLY

Panduan ni sangat mudah, memang dibuat khas untuk newbie. Anda hanya perlu ikut langkah satu per satu sehingga selesai~
Z

GROUP SUPPORT

Dah tengok video tapi tak jelas dan tak faham?
Group support disediakan untuk anda bertanya dan dapat jawapan berkanaan isu yang anda hadapi

Lihat testimoni pengguna terawal

“Ini panduan pertama yang tunjukkancara paling mudah sedut database dari whatsapp”

– Afnan, Internet Marketer

“Simple tapi power, penerangan yang ringkas dan senang faham”

– Azmi Ali, teknikkedekut.com

“Memang power untuk newbie yang nak belajar cara extract nombor wasap dari group”

– Rahman, sifuauto.com

APA ANDA AKAN BELAJAR?

Saya dah rakam beberapa video bermula dari awal proses installation sehingga kepada cara ekstrak dan cara upload ke facebook audience.

Secara ringkas, ini yang anda akan belajar dalam panduan Wasap Extractor.

VIDEO PENGENALAN

Saya akan tunjukkan terlebih dahulu tools yang anda perlu ada untuk ekstrak semua nombor telefon prospek dalam group whatsapp.

VIDEO 1 : EKSTRAK

Dalam video ni akan ditunjukkan step by step untuk ekstrak nombor telefon daripada group whatsapp.

VIDEO 2 : CUSTOM AUDIENCE

Saya akan tunjuk cara mudah untuk upload semua database yang dah ekstrak untuk dimasukkan dalam custom audience.

VIDEO 3 : LOOKALIKE AUDIENCE

Video ni saya tunjukkan step by step untuk setup FB ads menggunakan custom audience dan lookalike audience yang anda sudah berjaya upload

VIDEO 4 : CREATE FB ADS GUNA CA+LA

Video ni akan ceritakan mengenai pantang larang penggunaan database supaya anda tidak dicop sebagai spammer atau scammer.

VIDEO 5 : PANTANG LARANG

Anda nak ekstrak databse targeted perlukan group yang targeted. Saya tunjukkan lubuk group wasap yang targeted dalam video ni.

VIDEO 6 : LUBUK WASAP

Saya sediakan group support untuk anda bertanya soalan dan berkongsi bersama pembeli lain.

BONUS : GROUP SUPPORT

Group support disediakan untuk anda bertanya dan dapat jawapan berkanaan isu yang anda hadapi

BONUS KHAS UNTUK ANDA UNTUK PEMBELIAN HARI INI

BONUS : Teknik Rahsia Rekrut Targeted Prospek

Saya tunjukkan teknik untuk rekrut targeted prospek dengan mudah melalui ebook ni.

BONUS : Link 500+ Group Whatsapp

Saya berikan lebih 500 link group whatsapp pelbagai niche untuk anda mula ekstrak database mereka.

BERAPA KOS UNTUK PANDUAN NI?

Tak ramai yang tahu cara ekstrak nombor telefon daripada whatsapp, kalau ada pun mereka tak mahu dedahkan kerana ini ialah satu-satunya cara paling mudah untuk dapatkan kos rendah di Facebook Ads dan lebih mudah jana sales.

Untuk teknik rahsia ni, saya mahu jual pada harga RM150 tetapi untuk minggu pelancaran ni, saya berikan harga special untuk anda.

RM150

RM130

RM110

RM100

Ya, RM100 sahaja anda perlu keluarkan untuk dapatkan panduan Wasap Extractor ni hari ini.